Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Има нещо, което се случва за трети път и

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Има нещо, което се случва за трети път и
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Дори на война или при чума не са спирали хората да отидат до двете основни катедрали в София

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Има нещо, което се случва за трети път и то е с исторически темперамент, сподели за телевизия 7/8 от митинга довечера проф. Минеков от " Отровното трио ".

" За трети път е неразрешен достъпът на жители до две съществени катедрали. Такова нещо не е било нито на война, нито при чума, нито при национална злополука. Никога в Българската история не се е забранявал достъпът до двете велики съществени катедрали, които са в София. 

Имало е връзка със Столична дирекция на вътрешните работи, става известно, че няма такава заповед. След това е звъняно на 112, такава заповед няма. Търсена е госпожа Фандъкова - тя не е слагала такава заповед, тъй че очевидно става дума за безчинство. 

Нищо не пречеше на служителите на реда да се оттеглен в посока към остарелия парламент, същинския, и да позволен хората да отидат да се поклонят пред паметника на Незнайния боец. Все отново това е един доста популярен ден в българската история. 

Те не са властимащи от дълго време, те са властнямащи. Те потъват, само че с помощта на тяхната естествена елементарност, не желаят да видят, че това отвращение е обхванало цялата страна. С последните проучвания са близо 75% от жителите, които поддържат този митинг. А този кураж у някои мога да го дефинира единствено с някои интелектуални неналичия. 

До 2 часа през нощта имаше 22 отразявания в Европейски международни медии вчерашното въстание у нас, до тази заран са 27. Всички знаем, че живеем в страна, която от дълго време не е демократична. Че става дума за ненадмината корупция в тази страна, за обир, за потиснати медии, които не могат да приказват и които са купени от олигарси, става дума за цялостна мизерия в най-бедната европейска страна. И въпреки всичко това е добре. Ще продължим. Ще го създадем за 4-ти път.

Това разиграване на полицията продължава със страшна мощ. Кой заплаща това? Те нощуват в хотели. Пълнят се празни хотели. Къде е публичната поръчка за това? Предполагам, че бюджетът на полицията е превишен с 200 %. Никой не е видял в допълнение възнажграждение. Използват служители на реда отвън изключителната им работа. ", добави проф. Минеков. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР